Öppet hus – Söndagen den 10:e september

Tack alla ni som trotsade regnet förra helgen och dök upp på det öppna huset av Brf Bastenen. Nu finns endast ett hus kvar till försäljning. Trots en osäker väderprognos även denna söndag kommer vi att vara på plats vid projektet nu igen. Ni är då på nytt inbjudna för mer information om dessa kedjehus och självklart en värmande kopp kaffe. Välkomna!

Dag: Söndagen den 10:e september.
Tid: 13.00-15.00
Plats: Rosenhill, Norra Arnö – Vid rondellen Byfjärdsvägen/Rosenhillsvägen

Full fart på Norra Arnö

Arbetet pågår för fullt ute på Norra Arnö i Nyköping. Här producerar Maison Forte 17 st exklusiva kedjehus med ett fantastiskt läge precis vid vattnet. Just nu är det pålning som står på schemat och inom kort kommer de första huskropparna att börja resas. Vill du veta mer om projektet eller ta chansen att förvärva ett av de få återstående husen, hör av dig till oss på 0155-20 30 64 eller jakob@maisonforte.se.

Visning 7:e maj, 13.00-15.00

Försäljningen av Brf Bastenen är i full gång och 10 av de 17 kedjehusen är nu sålda. Chansen finns fortfarande att bli en av de sju återstående husköpare som under 2018 får nycklarna överlämnade till detta spännande boende vid vattnet på Norra Arnö.

VISNING – Söndagen den 7:e maj mellan 13.00-15.00 är du varmt välkommen på visning vid korsningen Byfjärdsvägen/Rosenhillsvägen. Här har du möjlighet att lära dig mer och projektet och ta del av det fantastiska läget.

Vid frågor, kontakta oss på:
E-post: info@maisonforte.se
Tel: 0155-20 30 64

Nytt kontor i Nyköping

Nu har vi flyttat in i våra nya lokaler i Nyköping. I Vattensportens hus är du numera varmt välkommen på besök för att få mer information om våra pågående projekt. Vi håller öppet hus varje tisdag mellan 13.00-19.00 men kan självklart även ses andra tider. Hör av dig till oss för att boka in ett möte.

Maison Forte AB
Marknad/Försäljning
E-post: jakob@maisonforte.se
Mobil: 0155-20 30 64

Välkommen på öppet hus lördagen den 8:e april

Senaste månaden har varit både spännande och händelserik på Maison Forte. I samarbete med Fastighetsbyrån har vi haft säljstart för våra exklusiva kedjehus på Norra Arnö i Nyköping. Genast märktes ett stort intresse och vi har redan nu uppnått det stadie där det är dags att ta de första spadtaget. Detta kommer ske nu på fredag den 7:e april.

Vi fick även chansen att i mitten av mars vara med att ställa ut på Nyköpings Bomässa. Där fick besökarna möjlighet att genom virtual reality gå runt i våra hus på Norra Arnö och verkligen skapa sig en uppfattning om husens utformning. Ett spännande och nytt sätt att visa upp en bostad som uppskattades av både unga och äldre.

Än finns det kedjehus på 111kvm kvar till salu på Norra Arnö. Därför kommer vi på lördag den 8:e april på nytt anordna ett öppet hus mellan kl. 10.00-14.00. Då är du varmt välkommen att komma förbi och få mer information om projektet. Självklart bjuder vi i vanlig ordning på både grill och fika.

Öppet hus:
Dag: Lördagen, 8:e april.
Tid: 10.00-14.00.
Plats: Rosenhill – Norra Arnö. Vid rondellen i korsningen Byfjärdsvägen/Rosenhillsvägen.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på:
E-post: info@maisonforte.se
Tel: 0155-20 30 64

Välkommen på öppet hus!

Försäljningen av bostäderna i Brf Bastenen är nu i full gång och intresset har varit stor. Nu när våren så smått börjat göra sitt intåg tänkte vi på Maison Forte passa på att bjuda in till öppet hus på platsen där husen ska uppföras. Grillen kommer vara tänd och vi bjuder på något att äta samt fika. Välkommen!

Dag: Söndagen, 2:a april
Tid: 10.00-14.00
Plats: Rosenhill – Norra Arnö. Vid rondellen i korsningen Byfjärdsvägen/Rosenhillsvägen.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på:
E-post: info@maisonforte.se
Tel: 0155-20 30 64

 

Hälsa på oss på Nyköpings Bomässa

I helgen, den 18-19, är det dags för den årliga bomässan i Nyköping. Här samlas över 200 utställare för att visa upp allt som är knutet till boende och trädgård. Självklart kommer även Maison Forte vara på plats för att berätta mer om våra pågående och kommande projekt. Besök oss i monter B:94. Välkommen!

Mässan kommer äga rum på Nyköpings Arenor i Rosvalla och är öppet mellan 10-16 både lördag och söndag.

Maison Forte växer i Nyköping – Förvärvar fastigheten Koggen 4

Maison Forte har slutit avtal med tidigare ägare om förvärv av fastigheten Koggen 4. Fastigheten som är belägen på Brandholmen i östra Nyköping kommer att bebyggas med ca 190 lägenheter.

Under 2016 påbörjade Maison Forte sin etablering i Nyköping efter att genom kommunen tilldelats två markanvisningar, på Norra Arnö och i Marieberg. Nu tas ytterligare ett stort steg då fastigheten Koggen 4 förvärvats.

Koggen 4 är belägen i det hastigt växande området Brandholmen, där Maison Forte nu har för avsikt att uppföra sju huskroppar innefattande ca 190 lägenheter. Husen som varierar mellan fyra och fem våningar har en planerad byggstart under hösten 2017.

 -Vi påbörjade vår resa i Nyköping under 2016 och ser redan nu området som en av de mest attraktiva för en bostadssatsning. Här finns närheten till Stockholm, läget vid vattnet och bra kommunikationer med både tåg och flyg. Vi är glada att kunna fortsätta växa i staden och ser med spänning fram emot vad framtiden har att erbjuda, säger Mikael Karlsson, VD på Maison Forte.