Tidigare projekt

Thuleparken

Nyproduktion av st 36 lägenheter i Snopptorp, Eskilstuna. Fördelade på två hus om fyra respektive fem våningar. Tomten där de två husen är placerade omfattas förutom av de två bostadshusen av 36 st carports med tillhörande förråd vilket ger alla boende möjlighet till sin egen parkeringsplats för bil och cyklar.

Lägenheterna är uppdelade i två olika storlekar om ca 65 och 93 m2 där de större lägenheterna huserar i bostadshusens gavlar och de mindre lägenheterna är belägna i mitten. Lägenheterna är uppdelade på 2 respektive 3 rum och kök med möjlighet att kostnadsfritt lägga till eller ändra storlekar på rum. Stor inhägnad tomt med gott om yta för rekreation och 16 m2 fullt inglasad balkong till varje lägenhe

.

Stålforsen

Här utvecklade Maison Forte 24 moderna lägenheter längs Eskilstunaån i attraktiva Snopptorp, Eskilstuna. Här erbjöds balkonger om över 15 kvm och egen carport. Lägenheterna såldes hastigt och i december 2015 var fastigheten färdigställd och lämnades över till sina första residenter.

Ica Maxi

Ica Maxi stormarknad i Skiftinge, Eskilstuna. Vår personal ansvarade för hela fastighetsutvecklingsprocessen från presentation av idé till upphandling av drift och underhåll.

Byggnationen påbörjades i oktober 2006 och anläggningen togs i bruk i oktober 2007. Hans Hedin på ICA Fastigheter säger att genomförandet var det bästa som ICA Fastigheter varit med om.

TP ICA Maxi