Maison Forte växer i Nyköping – Förvärvar fastigheten Koggen 4

Maison Forte har slutit avtal med tidigare ägare om förvärv av fastigheten Koggen 4. Fastigheten som är belägen på Brandholmen i östra Nyköping kommer att bebyggas med ca 190 lägenheter.

Under 2016 påbörjade Maison Forte sin etablering i Nyköping efter att genom kommunen tilldelats två markanvisningar, på Norra Arnö och i Marieberg. Nu tas ytterligare ett stort steg då fastigheten Koggen 4 förvärvats.

Koggen 4 är belägen i det hastigt växande området Brandholmen, där Maison Forte nu har för avsikt att uppföra sju huskroppar innefattande ca 190 lägenheter. Husen som varierar mellan fyra och fem våningar har en planerad byggstart under hösten 2017.

 -Vi påbörjade vår resa i Nyköping under 2016 och ser redan nu området som en av de mest attraktiva för en bostadssatsning. Här finns närheten till Stockholm, läget vid vattnet och bra kommunikationer med både tåg och flyg. Vi är glada att kunna fortsätta växa i staden och ser med spänning fram emot vad framtiden har att erbjuda, säger Mikael Karlsson, VD på Maison Forte.