Nytillträdd projektchef på Maison Forte.

I början av april började Ulf Johansson som Projektchef på Maison Forte.

Maison Forte verkar och bygger just nu i Nyköping och i Eskilstuna, både bostadsrätts byggnation och samhällsfastigheter pågår i detta nu.

Några snabba frågor till Ulf:

Hur har första veckorna varit?

-Mycket intryck naturligtvis, många projekt som pågår i olika faser vilket gör att det är mycket att sätta sig in i. Väldigt trevliga kollegor som hjälpt mig komma in i olika delar av verksamheten, ett positivt gäng som brinner för bolaget och de projekt som genomförs.

Vad innebär rollen Projektchef på Maison Forte?

-Att direkt under VD vara ansvarig för projekten och medarbetarna, vara med och bidra i att hitta nya spännande projekt i de städer vi idag verkar i och även bredda detta till flera orter i mellan Sverige.

Arbetet innebär också att en tydlig struktur och arbetssätt skall implementeras för att bolaget skall kunna utvecklas framåt och kunna ta nästa steg.

Låter spännande, vad har du för bakgrund?

-Väldigt inspirerande och utmanande, jag kommer närmast från en ledande position från ett konsultbolag inom projektledning, de senaste nio åren har jag arbetat inom projektledning inom konsultbolag innan dess var jag entreprenör i nästan 20år. Har sett båda dessa världar och hoppas med den erfarenheten kunna bidra och dela med mig det jag lärt mig till bolaget och medarbetarna.

Stort tack för din medverkan och tid, lycka till.

-Tack så mycket, följ gärna utvecklingen framåt på vår hemsida!