Dokument

Bastenshällsvägen 1

4 482 505 kr

Exklusivt och modernt kedjehus med vattnet utanför dörren. Huset har en boarea på 148 kvadratmeter, fördelat på två plan och byggs med ett ytskikt av vackert järnvitriolbehandlade träpaneler. Vidare återfinns exteriört en väl tilltagen altan om 49 kvadratmeter och carport.

Entréplanet bjuder på en öppen planlösning med gott om plats för både matplats och större sittgrupp. Möjlighet finns att skapa ett extra rum för användning som gästrum eller kontor. Vidare hittas här även ett helkaklat badrum, tvättstuga och ett välutrustat kök, samtliga från Vedum. Köket är utrustat med rostfria vitvaror från Electrolux.

På det övre planet hittar man husets sovavdelning. Med fyra väl tilltagna sovrum finns gott om plats för även den stora familjen. Ett mindre allrum, perfekt som TV-rum, blir en naturlig samlingsplats när det knyter ihop de övriga rummet på våningsplanet.

  • Egen båtplats
  • Gemensam bastuflotte
  • Takterrass om över 65kvm
  • Golvvärme på båda planen
  • Laddbox för laddning av elbil
  • Genomgående hög standard, bl.a. 1-stavsparkett, helkaklade badrum, välutrustat kök med bänkskiva i sten och vitvaror från Miele

Som kund har du stor möjlighet att vara med att påverka hur just ditt hus blir. Förändringar i planlösningen och tillval som utespa och braskamin är exempel på vad som erbjuds. Vidare finns valmöjligheter gällande kök, badrum och materialval i huset.

Antal rum

7

Storlek

148 kvm

Visa ditt intresse

    Visa ditt intresse för den här lägenheten genom att fylla i dina uppgifter. Vi kontaktar dig så fort vi kan.