Brandholmsvägen 16, 1301

4 662 000 kr

Strax öster om centrala Nyköping precis intill inloppet till Nyköpings hamn ligger det natursköna området Brandholmen. Här fortskrider Maison Forte sin satsning i Nyköping med ett nytt projekt av bostadsrätter, BRF Östersjöstjärnan, med havsnära läge i ett lugnt väletablerat bostadsområde.

De 21 st lägenheterna är utformade som 2-6 ROK i storlekarna 54-111kvm. Planlösning är flexibel där antal sovrum, extra wc, förråd eller tom bastu finns som valmöjlighet beroende på vilken typ av lägenhet du väljer, vi anpassar lägenheten efter era önskemål och behov. Samtliga lägenheter kommer även att utrustas med inglasade balkonger om 13-26kvm i söderläge. Till lägenheterna tillkommer ett extra förrådsutrymme och det finns möjlighet att hyra carport på innergården.

På Brandholmen finner man fina promenadstråk, småbåtshamn, skolor och restauranger. I området ligger även Rosvalla Arenor med idrottsanläggningar för ett flertal olika sporter och evenemang. Brandholmen är ett populärt och uppskattat bostadsområde och rekreationsområde för både boende och besökare!

Visa ditt intresse

    Visa ditt intresse för den här lägenheten genom att fylla i dina uppgifter. Vi kontaktar dig så fort vi kan.