Växthusgränd 07

2 717 600 kr

I natursköna Marieberg i Nyköping planerar vi att bygga radhus i två storlekar. Ni kommer att ha åpromenaden och vacker natur runt knuten att strosa i samtidigt som ni har nära till centrum och tågstation vilket ger ett bra pendlarläge.

Radhusen kommer att ha en boarea på 130 alternativt 106 kvadratmeter, fördelat på två plan. Utvändigt finner ni två parkeringsplatser varav en i carport med laddbox för elbil och sedumtak, förråd, altan samt en mysig trädgård. Samtliga bostäder utrustas även med solceller för att minska er energikostnad samt ett eget larmsystem.

Entréplanet bjuder på en öppen planlösning med gott om plats för både matplats och större sittgrupp. Möjlighet finns att skapa ett extra rum för användning som gästrum eller kontor. Vidare hittas här även ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett välutrustat kök.

På det övre planet hittar man husets sovavdelning. Med tre sovrum samt husets andra badrum finns det gott om plats för familjen. Ett mindre allrum, perfekt som TV-rum, blir en naturlig samlingsplats när kvällen kommer. Planlösningen är flexibel och kan anpassas efter ert behov och önskemål.

Uppmärksamma att framtaget material är inspirationsbilder.

Avgift/mån

3950 kr/mån

Antal rum

5

Storlek

106 kvm

Status

Såld

Visa ditt intresse

    Visa ditt intresse för den här lägenheten genom att fylla i dina uppgifter. Vi kontaktar dig så fort vi kan.