Skip to content

Växthusgränd 39

5 695 000 kr

Exklusiv och modern friliggande Villa med friköpt tomt i området Marieberg. Med Nyköpingsån och vackra promenadområden utanför dörren. Huset har en boarea på 150 kvadratmeter, fördelat på två plan och byggs med ett ytskikt av vackert järnvitriolbehandlade träpaneler. Vidare återfinns exteriört en väl tilltagen altan och carport. Ni kommer även att ha en stor takterrass om 65 kvadratmeter att avnjuta dagar och kvällar på.

Entréplanet bjuder på en öppen planlösning med gott om plats för både matplats och större sittgrupp. Möjlighet finns att skapa ett extra rum för användning som gästrum eller kontor. Vidare hittas här även ett helkaklat badrum, tvättstuga och ett välutrustat kök.

På det övre planet hittar man husets sovavdelning. Med tre väl tilltagna sovrum och en stor walk in closet finns gott om plats för familjen, ni kan med lätthet göra ändringar om flera sovrum skulle vara ett behov för just er. Ni finner även ett stort helkaklat badrum med dubbla duschar. Ett mindre allrum, perfekt som TV-rum, blir en naturlig samlingsplats när det knyter ihop de övriga rummet på våningsplanet.

Antal rum:

6-8

Storlek:

150 kvm

Visa ditt intresse

Visa ditt intresse för den här lägenheten genom att fylla i dina uppgifter. Vi kontaktar dig så fort vi kan.