Havsnära läge i ett lugnt väletablerat bostadsområde

Strax öster om centrala Nyköping precis intill inloppet till Nyköpings hamn ligger det natursköna området Brandholmen. Här fortskrider Maison Forte sin satsning i Nyköping med ett nytt projekt av bostadsrätter, BRF Östersjöstjärnan, med havsnära läge i ett lugnt väletablerat bostadsområde.

De 21 st lägenheterna är utformade som 2-6 ROK i storlekarna 54-111kvm. Planlösning är flexibel där antal sovrum, extra wc, förråd eller tom bastu finns som valmöjlighet beroende på vilken typ av lägenhet du väljer, vi anpassar lägenheten efter era önskemål och behov. Samtliga lägenheter kommer även att utrustas med inglasade balkonger om 13-26kvm i söderläge. Till lägenheterna tillkommer ett extra förrådsutrymme och det finns möjlighet att hyra carport på innergården.

På Brandholmen finner man fina promenadstråk, småbåtshamn, skolor och restauranger. I området ligger även Rosvalla Arenor med idrottsanläggningar för ett flertal olika sporter och evenemang. Brandholmen är ett populärt och uppskattat bostadsområde och rekreationsområde för både boende och besökare!

Skicka din intresseanmälan här

  Kontaktpersoner på Maison Forte

   

   

  Elinor Collin
  Marknad/Försäljning
  elinor@maisonforte.se
  Mobil: 070-669 92 69

   

   

  Ulf Johansson
  Projektchef
  ulf@maisonforte.se
  Mobil: 073-387 98 84

  Lägenhetsväljare

  Information om pris, avgift samt planlösning

  NamnPrisAvgift/månAntal rumStorlekStatus