Tidigare projekt

Koggen 4 - Brandholmen, Nyköping

Strax öster om centrala Nyköping ligger det natursköna och området Brandholmen. Här är första etappen på Koggenfastigheterna färdigställt vilket omfattar ett särskiltboende för äldre och två stycken gruppboende enligt LSS, totalt 84 lägenheter. Nyköping kommun är hyresgäst och planerad inflytt är under hösten 2020. Totalentreprenör är Byggmästarna i Nyköping AB.

På Brandholmen finner man fina promenadstråk, småbåtshamn, skolor och restauranger. Maison Forte planerar även att etablera en närlivsbutik inom kvarteret. I området ligger även Rosvalla Arenor med idrottsanläggningar för ett flertal olika sporter.

created by dji camera

Norra Arnö - Nyköping

Maison Fortes första projekt i Nyköping var 17 exklusiva kedjehus i Norra Arnö. Här har de boende egen båtplats och ett av stadens bästa lägen.

Bostäderna är fördelade i storlekarna 111 kvm och 148 kvm med en vacker exteriör av tjärvitriolbehandlade träpaneler. Vidare finner man här ett välutrustat kök, helkaklat badrum och tvättstuga, samtliga utrustade av Vedum.

På det övre planet hittar man husets sovavdelning. Här ryms tre väl tilltagna sovrum, varav ett större med egen klädkammare. På våningsplanet inryms även ett allrum som blir en naturlig samlingsplats, perfekt som TV-rum. Härifrån nås även en större balkong om 24 kvadratmeter med utsikt mot vattnet.

 

Thuleparken

Nyproduktion av st 36 lägenheter i Snopptorp, Eskilstuna. Fördelade på två hus om fyra respektive fem våningar. Tomten där de två husen är placerade omfattas förutom av de två bostadshusen av 36 st carports med tillhörande förråd vilket ger alla boende möjlighet till sin egen parkeringsplats för bil och cyklar.

Lägenheterna är uppdelade i två olika storlekar om ca 65 och 93 m2 där de större lägenheterna huserar i bostadshusens gavlar och de mindre lägenheterna är belägna i mitten. Lägenheterna är uppdelade på 2 respektive 3 rum och kök med möjlighet att kostnadsfritt lägga till eller ändra storlekar på rum. Stor inhägnad tomt med gott om yta för rekreation och 16 m2 fullt inglasad balkong till varje lägenhet.

.

Stålforsen

Här utvecklade Maison Forte 24 moderna lägenheter längs Eskilstunaån i attraktiva Snopptorp, Eskilstuna. Här erbjöds balkonger om över 15 kvm och egen carport. Lägenheterna såldes hastigt och i december 2015 var fastigheten färdigställd och lämnades över till sina första residenter.

Ica Maxi

Ica Maxi stormarknad i Skiftinge, Eskilstuna. Vår personal ansvarade för hela fastighetsutvecklingsprocessen från presentation av idé till upphandling av drift och underhåll.

Byggnationen påbörjades i oktober 2006 och anläggningen togs i bruk i oktober 2007. Hans Hedin på ICA Fastigheter säger att genomförandet var det bästa som ICA Fastigheter varit med om.

TP ICA Maxi