BRF Tängsta

Bostad Nyköping, Stigtomta
BRF Tängsta

Bostadsrätter

24st

Storlek

110-127kvm

Rum

5-7rok

BRF Tängsta

I Stigtomta 20km utanför Nyköping, hittar vi det naturnära området Tängsta. Här intill väg 52 utvecklar Maison Forte moderna bostadsrätter i form av ett radhuskvarter med naturområde precis utanför dörren. Med gångavstånd till närmsta matbutik och bara 15 minuter in till Nyköping är det här ett perfekt område för den som söker efter landsbygden men ändå uppskattar närheten till det man behöver.

För att underlätta en ibland stressad vardag och samt öka bekvämligheten har vi valt att utrusta det här områdets bostäder med smarta produkter. De kopplas upp till WIFi och styrs med appar om man önskar. Dessa går att bytas ut, tas bort eller lägga till fler i form av olika tillval. Samtliga bostäder utrustas även med solceller för att minska er energikostnad. Detta tillsammans med en lång rad av möjliga tillval vad gäller färger på inredning och väggar, val av golvmaterial, handtag, förvaring med mera, gör att ni kan skräddarsy ert boende precis så som just ni vill ha det.

Notera att bildmaterial endast är inspirationsbilder och kan komma att ändras.

Projektstatus

Kommande
Försäljning pågår
Byggstart
Under byggnation
Inflytt
Eftermarknad

Bostad med Takterass

Detta alternativ på 127 kvadratmeter är fördelat på tre plan.

Entréplanet bjuder på en öppen planlösning med gott om plats för både matplats och större sittgrupp. Möjlighet finns att skapa ett extra rum för användning som gästrum eller kontor. Genom allrummet kan man även kliva ut på sin 19 kvadratmeter stora altan. Vidare hittas här även ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett välutrustat kök.

På plan 1 hittar man husets sovavdelning. Med tre sovrum samt husets andra badrum finns det gott om plats för familjen. Ett mindre allrum, perfekt som TV-rum, blir en naturlig samlingsplats när kvällen kommer. Planlösningen är flexibel och kan anpassas efter ert behov och önskemål.

Här tillkommer det även ett inrett vindsplan med utrymme för ett stort allrum, spännande takfönster och en härlig takterrass på 13 kvadratmeter.

Uppmärksamma att framtaget material är inspirationsbilder och kan komma att ändras.

BRF Tängsta

Bostad Utan Takterass

Detta alternativ på 110 kvadratmeter är fördelat på två plan.

Entréplanet öppnar upp till en rymlig planlösning med gott utrymme för både matplats och en omfattande sittgrupp. Flexibilitet erbjuds genom möjligheten att skapa ett extra rum som kan användas som antingen gästrum eller kontor. Det generösa allrummet ger tillgång till en imponerande altan på 19 kvadratmeter, perfekt för utomhusaktiviteter och avkoppling. Här finns också ett praktiskt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt ett välutrustat kök.

På det övre planet hittar man husets sovavdelning. Med tre sovrum samt husets andra badrum finns det gott om plats för familjen. Ett mindre allrum, perfekt som TV-rum, blir en naturlig samlingsplats när kvällen kommer. Planlösningen är flexibel och kan anpassas efter ert behov och önskemål.

Uppmärksamma att framtaget material är inspirationsbilder och kan komma att ändras.

BRF Tängsta

Kontaktpersoner på Maison Forte

Ulf Johansson

COO/PROJEKTCHEF

Ellinor Collin

Marknad/Försäljning

Intresseanmälan

Kontaktformulär