Bostad Marieberg, Nyköping
Brf Växthusgränd

Bostadstyp

Radhus

Antal bostäder

24

Storlek

106-130 m²

Antal rum

5-6

Solceller

Ja

Projekttid

Kvartal 1, 2021 - Kvartal 4, 2022

Brf Växthusgränd

I natursköna Marieberg i Nyköping finner vi detta radhusprojekt där totalt 24 radhus har upprättats med en boarea på 130 alternativt 106 kvadratmeter, fördelat på två plan. Utvändigt finner ni carport, förråd, altan samt en mysig trädgård. Samtliga bostäder har utrustats med solceller för att minska energikostnaden.

Radhusen är belägna intill vacker natur med en åpromenad att strosa i samtidigt som det är nära till centrum och tågstation.

Entréplanet bjuder på en öppen planlösning med gott om plats för både matplats och större sittgrupp. Möjlighet finns att skapa ett extra rum för användning som gästrum eller kontor. Vidare hittas här även ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett utrustat kök.

På det övre planet hittar man husets sovavdelning. Med tre sovrum samt husets andra badrum finns det gott om plats för familjen. Ett mindre allrum, perfekt som TV-rum. blir en naturlig samlingsplats när kvällen kommer. Planlösningen har varit flexibel och kunnat anpassas efter kunders behov och önskemål.

Senaste från detta projekt

11/18/2022

Uppvisning av växthusgränd

Idag hade vi äran att få visa upp vårt fina radhusprojekt på Marieberg för kommunalstyrelseordförande Urban Granström. 

11/10/2022

Tidig inflytt på växthusgränd

Igår smygstartade vi inflytten på BRF Växthusgränd en vecka innan utsatt tillträdesdag. Alla 24 radhus skrev upplåtelseavtal förra veckan och tillträder from igår och framåt sina fina radhus.

04/05/2022

Se en video om arbetet på Växthusgränd i Marieberg

En kort video över arbetet som sker på Växthusgränd i Marieberg

01/21/2022

Byggnationen i Växthusgränd tar form

I LSS:et pågår invändiga arbeten för fullt inför färdigställandet som sker till sista mars.

Bildgalleri