Smarta moderna radhus

I natursköna Marieberg i Nyköping finner vi detta radhusprojekt där totalt 24 radhus har upprättats med en boarea på 130 alternativt 106 kvadratmeter, fördelat på två plan. Utvändigt finner ni carport, förråd, altan samt en mysig trädgård. Samtliga bostäder har utrustats med solceller för att minska energikostnaden.

Radhusen är belägna intill vacker natur med en åpromenad att strosa i samtidigt som det är nära till centrum och tågstation.

Entréplanet bjuder på en öppen planlösning med gott om plats för både matplats och större sittgrupp. Möjlighet finns att skapa ett extra rum för användning som gästrum eller kontor. Vidare hittas här även ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett utrustat kök.

På det övre planet hittar man husets sovavdelning. Med tre sovrum samt husets andra badrum finns det gott om plats för familjen. Ett mindre allrum, perfekt som TV-rum. blir en naturlig samlingsplats när kvällen kommer. Planlösningen har varit flexibel och kunnat anpassas efter kunders behov och önskemål.

Byggnationsbilder