Smarta moderna radhus

I natursköna Marieberg i Nyköping planerar vi att bygga radhus i två storlekar. Ni kommer att ha åpromenaden och vacker natur runt knuten att strosa i samtidigt som ni har nära till centrum och tågstation.

För att underlätta en ibland stressad vardag och samt öka bekvämligheten har vi valt att utrusta det här områdets bostäder med smarta produkter. De kopplas upp till WIFi och styrs med appar om man önskar. Dessa går går att bytas ut, tas bort eller lägga till fler i form av olika tillval. Precis som i resterande av din nya bostad har du möjlighet att påverka utfomning precis som just ni vill ha det.

Husen kommer att ha en boarea på 130 alternativt 106 kvadratmeter, fördelat på två plan. Utvändigt finner ni carport, förråd, altan samt en mysig trädgård. Samtliga bostäder utrustas även  med solceller för att minska er energikostnad.

Entréplanet bjuder på en öppen planlösning med gott om plats för både matplats och större sittgrupp. Möjlighet finns att skapa ett extra rum för användning som gästrum eller kontor. Vidare hittas här även ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett välutrustat kök.

På det övre planet hittar man husets sovavdelning. Med tre sovrum samt husets andra badrum finns det gott om plats för familjen. Ett mindre allrum, perfekt som TV-rum, blir en naturlig samlingsplats när kvällen kommer. Planlösningen är flexibel och kan anpassas efter ert behov och önskemål.

Uppmärksamma att framtaget material är inspirationsbilder och kan komma att ändras.

Projektstatus

Status Växthusgränd v3

Projektstatus

Byggnationsstatus 5

Skicka din intresseanmälan här

  Kontaktpersoner på Maison Forte

   

   

  Ulf Johansson
  Projektchef
  ulf@maisonforte.se
  Mobil: 073-387 98 84

   

   

  Elinor Collin
  Marknad/Försäljning
  elinor@maisonforte.se
  Mobil: 070-669 92 69

  Dokument

  Solstudie

  Sommarsolstånd

  21 juni 2021

  Vid denna tid på året sker soluppgång mellan 03:30-04:00 och solnedgång mellan 21:30-22:00

  Höstdagjämning

  22 september 2021

  Vid denna tid på året sker soluppgång mellan 06:30-07:00 och solnedgång mellan 18:30-19:00

  Husväljare

  Information om pris, avgift samt planlösning

  NamnPrisAvgift/månAntal rumStorlekStatus