En helt ny stadsdel växer fram – Vistinge Strand

Vilken ära att uppmärksammas från Norrköpings tidningar vad gällande våra planer vid Vistinge strand.

Ett fantastiskt läge med utsikt över Glan – är vad vi har i sikte för vårt senaste byggprojekt vid Vistinge strand. Planerna är storslagna med cirka 300 bostäder, skolor, trygghetsboende och butiker som en del av en helt ny stadsdel längs riksväg 51 mellan Norrköping och Finspång.

Vi är otroligt stolta över den fina artikel som Norrköpings Tidningar skrev om vårt projekt och vill passa på att tacka för den väl genomarbetade beskrivningen av våra planer för Vistinge Strand. Det är en fantastisk möjlighet för oss att bidra till utvecklingen av en ny och spännande del av Norrköping.

Vi vill skapa ett område där människor kan trivas och känna sig hemma, och det är därför vi lägger stor vikt vid att lyssna på och ta hänsyn till önskemål från framtida boende. Med naturnära materialval och en struktur som harmoniserar med den befintliga topografin, strävar vi efter att skapa bostäder som inte bara är vackra utan även hållbara och funktionella.

Just nu befinner vi oss i processen med artinventeringar och samråd, och vi ser fram emot att kunna påbörja byggnationen under 2025. Vi är övertygade om att vårt projekt kommer att tas emot väl av marknaden och ser fram emot att välkomna de första boende till Vistinge Strand runt 2027.

Tack till Norrköpings tidningar för att ni delade vår resa mot en ny stadsdel – läs gärna artikeln i sin helhet.

https://nt.se/nyheter/finspang/artikel/bostadsinvestering-for-mangmiljonbelopp-skulle-du-vilja-bo-har/r2d7ky3j

Alla inlägg