Bostad Brandholmen, Nyköping
Seniorboende Brf Östersjöbrisen

Boendeform

Seniorboende, Bostadsrätter

Pris

1 520 000 - 3 880 000 kr

Storlek

40-88m²

Antal rum

2-4 RoK

Antal Lägenheter

42st

Seniorboende Brf Östersjöbrisen

Seniorlägenheter med guldkant och ett fantastiskt läge

Tänk dig att bo i en lägenhet som erbjuder både komfort och lyx. Vårt nya bostadsprojekt, Brf Östersjöbrisen, är specifikt utformat för seniorer som vill njuta av livet till fullo. Här erbjuds bostadsrätter med takterrass, lägenheter på markplan med egen trädgård eller stora inglasade balkonger. Här har man närhet och tillgänglighet till det mesta som vatten, vackra parkområden, sport, konserter, gym och kvartersservering.

 

Totalt finns det 42 lägenheter med mellan 2-4 RoK och storlekarna varierar mellan 40-88m².

Projektstatus

Kommande
Försäljning pågår
Byggstart
Under byggnation
Inflytt
Eftermarknad

Lägenhetsväljare

Ett helt fantastiskt läge intill Östersjön

Endast ett stenkast från bostaden hittar du vackra parkområden som inbjuder till rogivande promenader, picknickar och utomhusaktiviteter. Parkerna är utrustade med välskötta gångvägar, bänkar och lekplatser, vilket gör dem till en perfekt plats för både avkoppling och sociala möten. Här kan du njuta av blomstrande växter och lugna promenader med vacker utsikt, ett helt magisk läge.

Havets närhet är en av de främsta fördelarna med Östersjöbrisen. Att bo så nära havet innebär att du enkelt kan njuta av uppfriskande strandpromenader, solnedgångar och den friska, salta havsluften.

En värd till ert förfogande

I Brf Östersjöbrisen är vår värd en viktig del av boendet och finns här för att underlätta din vardag på många olika sätt. Värden är tillgänglig för att hjälpa till med planeringen och genomförandet av gemensamma aktiviteter för de boende, vilket kan innefatta allt från sociala sammankomster och kulturkvällar till träningspass och utflykter.

Utöver detta erbjuder värden hjälp med fastighetsskötsel och är alltid nära till hands för att bistå med vardagliga sysslor som kan vara ansträngande för personer med nedsatt rörlighet. Detta kan inkludera uppgifter som att bära tunga föremål, hjälpa till med inköp, eller bistå vid städning och tvätt.

Värden strävar efter att göra ditt boende så bekvämt som möjligt och finns alltid tillgänglig för att svara på frågor och lösa problem som kan uppstå i vardagen.

Njut av havsutsikt från din takvåning

Östersjöbrisens takvåningar erbjuder en unik och lyxig boendeupplevelse. Med en öppen planlösning och takhöjd som sträcker sig upp till nocken skapas en otrolig känsla av rymd och ljusinsläpp. De generösa fönsterpartierna och det höga taket gör att dagsljuset flödar in, vilket skapar en ljus och inbjudande atmosfär.

Från takterrassen kan du njuta av en spektakulär utsikt över havet. Att ha havet så nära innebär att du dagligen kan beundra den ständigt föränderliga horisonten, de skimrande vågorna och solnedgångar som färgar himlen i de mest fantastiska färger. Terrassen är den perfekta platsen för avkoppling och sociala sammankomster, oavsett om du vill läsa en bok i solen, ha middagar med familj och vänner, eller bara sitta och njuta av den friska havsluften.

Bildgalleri

Karta och restider

Brf Östersjöbrisen är belägen på Brandholmsvägen 14 & 16 på Brandholmen, Nyköping

Fastigheten ligger vid en av kustens pärlor, med nära anslutning till transportmöjligheter som gör det enkelt att ta dig till och från ditt nya hem. Här har man närhet och tillgänglighet till det mesta som vatten, vackra parkområden, sport, konserter, gym och kvartersservering. Intill området passerar ett vackert promenadstråk längs havskusten och leder vidare in till staden.

Kontaktpersoner från mäklarbyrån

Elinor Collin

CROISETTE, Nyköping.

Kontaktpersoner på Maison Forte

Ulf Johansson

COO/PROJEKTCHEF

Intresseanmälan

Kontaktformulär