Om Maison Forte

Maison Forte är ett bygg- och fastighetsbolag med rötter i Mälardalsområdet. Just nu driver vi projekt i Eskilstuna och Nyköping, men söker ständigt efter nya projekt på fler orter runt om i Sverige. Vi har lång erfarenhet av fastighetsutveckling av kommersiella fastigheter och bostäder med unik flexibilitet och valfrihet för kunderna.

Affärsidé

Vi vill tillsammans med intressenter skapa en social och hållbar boendelösning som innefattar hela kvarter eller områden i Sverige. För oss är hållbarhet hög kvalitet och god livscykelekonomi tillsammans med hänsyn till miljö och social mångfald.

Vi vill med vår kompetens vara med och driva utvecklingen av framtidens stadsdelar till hållbara och attraktiva områden.

Det ska vara lätt att göra affärer med oss.

Våra ledstjärnor

Vi vill erbjuda våra kunder trygghet hela vägen från bostadsidé till efter inflyttning.

Vi erbjuder våra kunder stora valmöjligheter till ett boende anpassat efter deras önskemål genom att hjälpa dem igenom hela byggprocessen från val av lägenhet, till val av planlösning, köksluckor innerdörrar och tapeter.

Vi bygger våra bostäder efter högt ställda kvalitetskrav på material och funktion och använder oss av väl beprövade byggmetoder och material som håller i längden.

Vi arbetar även i linje med miljö- och kvalitetsnormen enligt ISO 14001 och 9001 varvat med sunt förnuft.

Vi är dessutom finansiellt starka och arbetar med mycket korta, enkla och snabba beslutsvägar vilket gör oss attraktiva att samarbeta med och konkurrenskraftiga på marknaden.

Vi har för tillfället inga lediga tjänster

Du har fortfarande möjlighet att skicka in en spontanansökan till oss som vi matchar med våra behov och möjligheter.

Välkommen att kontakta Ulf Johansson, Projektchef på ulf@maisonforte.se