Projekt Kolstad, Finspång
Kolstad Ekbacke

Bostadstyp

Lägenheter

Kolstad Ekbacke

Kolstad Ekbacke – beläget vid sjön Glans norra strandkant med skogen och åkrarna som granne. Här utvecklar Maison Forte ett lugnt och tryggt område med hus av kvalité. Området präglas av kontrasten mellan närheten till naturen och det korta avståndet till Norrköping centrum 20 km bort. På närmare avstånd återfinns Svärtinge och Finspång på 5- respektive 10 km avstånd.

Den planerade bebyggelsen är i huvudsak bostadsrätter i en och två våningar. I det nuvarande skedet av projektet är vi även intresserade av att höra vilken typ av hus ni letar efter. Kanske är det ett parhus för er och någon bekant, en tomt i sydsluttning där du kan experimentera med medelhavsodling, eller ett radhus med en lättskött tomt som ändå har tillgång till naturen. Vi avser att skapa en varierad sammansättning av hustyper och vill gärna ta del av era önskemål.

I Svärtinge och Finspång finns skolor, matbutiker och caféer. Inne i Finspång finns även gymnasium och större affärer. I Norrköping återfinns även universitet och all möjlig elitidrott. Närliggande Vistinge är utpekat av Finspång kommun som ett utvecklingsområde och viss byggnation har redan påbörjats där. Tillgången till service i närområdet kommer därför med stor sannolikhet att öka inom snar framtid.

Notera att bildmaterial endast är inspirationsbilder och kan komma att ändras.

Projektstatus

Kommande
Försäljning pågår
Byggstart
Inflyttning
Eftermarknad

Kontaktpersoner på Maison Forte

Andreas Besterman

CFO/Affärsutvecklare

Ulf Johansson

COO/PROJEKTCHEF

Intresseanmälan

Kontaktformulär