Stigtomta

I Stigtomta 20km utanför Nyköping, hittar vi det naturnära området Tängsta. Här intill väg 52 utvecklar Maison Forte ett modernt radhuskvarter i bostadsrättsform med naturområde precis utanför dörren. Med gångavstånd till närmsta matbutik och bara 15 minuter in till Nyköping är det här ett perfekt område för den som söker efter landsbygden men ändå uppskattar närheten till det man behöver.

För att underlätta en ibland stressad vardag och samt öka bekvämligheten har vi valt att utrusta det här områdets bostäder med smarta produkter. De kopplas upp till WIFi och styrs med appar om man önskar. Dessa går att bytas ut, tas bort eller lägga till fler i form av olika tillval. Samtliga bostäder utrustas även med solceller för att minska er energikostnad. Detta tillsammans med en lång rad av möjliga tillval vad gäller färger på inredning och väggar, val av golvmaterial, handtag, förvaring med mera, gör att ni kan skräddarsy ert boende precis så som just ni vill ha det.

Husen kommer att ha en boarea på 110 alternativt 127 kvadratmeter, fördelat på två eller tre plan.

Entréplanet bjuder på en öppen planlösning med gott om plats för både matplats och större sittgrupp. Möjlighet finns att skapa ett extra rum för användning som gästrum eller kontor. Vidare hittas här även ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett välutrustat kök.

Image7_0001

Projektstatus

Status Hällby Ökna 2 v3

På plan 1 hittar man husets sovavdelning. Med tre sovrum samt husets andra badrum finns det gott om plats för familjen. Ett mindre allrum, perfekt som TV-rum, blir en naturlig samlingsplats när kvällen kommer. Planlösningen är flexibel och kan anpassas efter ert behov och önskemål.

Det förslag som har en boarea på 127 kvadratmeter erbjuder även ett inrett vindsplan med utrymme för ett stort allrum, spännande takfönster och en härlig takterrass på 13 kvadratmeter.

Utvändigt finner ni plats för två parkeringsplatser, förråd, altan på 19 kvadratmeter samt en mysig trädgård. Utsidan har beklätts med träpanel i varierande orientering som tillsammans med en förskjuten fasadvolym skapar ett mer dynamiskt intryck. För att skapa ytterligare variation har vi utformat varje bostad med en nyansskillnad mot sina grannar för att varje hem ska få egen karaktär och kännas unikt.

Uppmärksamma att framtaget material är inspirationsbilder och kan komma att ändras.

 

Förslag med takterass

Image152

Förslag utan takterass

Image155

Kontaktpersoner på Maison Forte

 

 

Ulf Johansson
COO
ulf@maisonforte.se
Mobil: 073-387 98 84

 

 

Elinor Collin
Marknad/Försäljning
elinor@maisonforte.se
Mobil: 070-669 92 69