Bostad Brandholmen, Nyköping
Brf Östersjösnäckan

Bostadstyp

Lägenheter

Antal bostäder

12st

Storlek

49-46kvm

Rum

2-4rok

Solceller

Nej

Projekttid

Kvartal 1, 2021 - Kvartal 2, 2022

Brf Östersjösnäckan

Strax öster om centrala Nyköping precis intill inloppet till Nyköpings hamn ligger det natursköna området Brandholmen. Här har Maison Forte fortskridit en av de sista byggnaderna av Bostadsrätter med havsnära känsla.

De 12 st lägenheterna är utformade som 2-4 ROK i storlekarna 59-96kvm. Planlösning är flexibel och vi har anpassat lägenheterna efter våra kunders önskemål och behov. Samtliga lägenheter är utrustade med stora uteplatser eller inglasade balkonger om 17kvm. Carport samt förråd finns även till samtliga lägenheter.

På Brandholmen finner man fina promenadstråk, småbåtshamn, skolor och restauranger. I området ligger även Rosvalla Arenor med idrottsanläggningar för ett flertal olika sporter och evenemang.

Inflyttning skedde under 2:a kvartalet, 2022.

Senaste från detta projekt

06/17/2022

Inflyttning på BRF Östersjösnäckan

Idag tillträder 12 förväntansfulla nya bostadsrättsägare sina boenden i BRF Östersjösnäckan i Nyköping, strålande sol bjuds det på dagen till ära!

05/18/2021

Hjärtligt välkommen till en fullspäckad dag på Brandholmen i Nyköping!

Nu släpper vi nästa etapp av våra populära bostadsrätter på omtyckta Brandholmen. Var med och påverka planlösning samt interiör med oss.

04/22/2021

Nu återstår endast en lägenhet i vårt tredje och sista punkthus på Brandholmen i Nyköping

Den kvarstående lägenhet som erbjuds är utformad som 2 ROK på 59kvm, men planlösningen är flexibel och vi anpassar den efter just dina behov och önskemål.

Bildgalleri

Några av våra nöjda kunder

Leif Darberg – BRF Östersjösnäckan