Bostad Tängsta, Stigtomta
Kv. Tängsta

Antal bostäder

9st

Boendeform

Äganderätter

Byggnadstyp

Radhus

Storlek

80m²

Antal rum

3RoK

Pris

2 990 000 – 3 290 000kr

Kv. Tängsta

I Stigtomta 20km utanför Nyköping, hittar vi det naturnära området Tängsta. Här intill väg 52 utvecklar Maison Forte moderna äganderätter i form av ett radhuskvarter med naturområde precis utanför dörren. Med gångavstånd till närmsta matbutik och bara 15 minuter in till Nyköping är det här ett perfekt område för den som söker efter landsbygden men ändå uppskattar närheten till det man behöver.

Notera att bildmaterial endast är inspirationsbilder och kan komma att ändras.

Projektstatus

Kommande
Försäljning pågår
Byggstart
Under byggnation
Inflytt
Eftermarknad

Lägenhetsväljare

Hur ser ditt drömhem ut?

Påverka tillsammans med oss

Att få möjligheten att flytta in i ett eget boende som inte liknar någon annan lägenhet är en särskild upplevelse och något som vi på Maison Forte erbjuder!

Skapa er egen hemkänsla med valfri kulör på era väggar. Kakel och klinker kan ni välja i olika kulörer och storlekar. Vi kan även erbjuda er smarta vitvaror som underlättar er vardag.

Standard för golv är 3-stavs mattlackad ekparkett som ger en genuin, varm känsla i ert hem. Ni kan självklart också välja andra material och utföranden.

Solceller

Vi väljer att tänka modernt, smart och miljövänligt

Då faller det sig naturligt att välja att installera solceller till samtliga bostäder. Det hjälper inte bara till att minska era energikostnader. Solens energi är även ständigt förnybar, och kommer inte ta slut inom överskådlig tid.

Med solceller ökar du även andrahandsvärdet på din bostad upp till 14%. Den generella förbrukningen för en villa uppgår till cirka 20.000 kwh per år.

Välj till en komplementbyggnad

Helt utefter era önskemål

Ni kan även välja att utöka er bostad med en komplementbyggnad. Vill ni kunna erbjuda övernattningsmöjlighet åt era gäster, äta frukost närmare naturen i ert egna växthus eller har kanske behovet av extra förvaringsyta i trädgården? Vi har färdiga förslag i olika prisklasser som täcker de flesta användningsområden. Tillsammans med våra arkitekter kan ni även skräddarsy en lösning precis så som ni vill ha det!

Karta och restider

Området ligger intill väg 52 i Tängsta, Stigtomta 20km utanför Nyköping. Med gångavstånd till närmsta matbutik och bara 15 minuter in till Nyköping.

Kontaktpersoner från mäklarbyrån

Elinor Collin

CROISETTE, Nyköping.

Kontaktpersoner på Maison Forte

Ulf Johansson

COO/PROJEKTCHEF

Intresseanmälan

Kontaktformulär